Volg ons programma voor een

succesvolle WordPress website

Voor een succesvolle WordPress website zul je de volgende stappen moeten doorlopen:

 1. Plan en motivatie
 2. Marktonderzoek
 3. Website structuur en content
 4. Social Media inzetten
 5. Website techniek
 6. Monitoren en bijsturen

1. Plan en motivatie

In dit eerste bijeenkomst staat in het teken van je motivatie en je plan. Waar sta je nu en waar wil je heen? En wat heb je daar voor nodig?
We starten met het schrijven van een marketingplan. We bespreken alle onderdelen van het plan aan de hand van voorbeelden. Ook zullen we samen onderzoeken wie jouw doelgroep precies is. Na deze sessie laat je thuis alles op in je werken en voel je of het bij jou past. Klopt het, dan giet je het in een marketingplan dat naadloos aansluit bij wie jij bent.

2. Marktonderzoek

In  de tweede bijeenkomst gaan we dieper in op jouw markt, jouw product en de 4p’s (prijs, product, plaats, promotie). Ook maken we een start met het zoekwoorden onderzoek.

Wij maken op basis van deze sessie een voorstel voor de uitstraling van je communicatie uitingen.

3. Website structuur en content

We stellen de website structuur en hoofdstukken vast (flowchart). Onze tekstschrijver gaat, na een gesprek met jou, aan de slag met het schrijven van deze teksten. We bespreken welke zoekwoorden we gaan gebruiken. De uitstraling bepalen we aan de hand van de doelgroep en jouw huisstijl.

4. Social media inzetten

Om een snelle start te maken gaan we ook direct aan de slag met het aanpassen van het Social Media kanaal dat het beste bij jouw doelgroep past. (ik spreek hier voor mezelf, maar ik vind het vooral belangrijk dat ik een kanaal kiest dat bij mij past, dan komt de doelgroep vanzelf. De kans is sowieso klein dat je via snapchat rollaters gaat aanbieden).  Je krijgt hiervoor per kanaal een praktische training om dit effectief in te zetten voor jouw bedrijf. Je hebt aangegeven dat je LinkedIn wilt inzetten.

5. Website techniek

We bouwen een WordPress website die bestaat uit de volgende template pagina’s:

 • homepage
 • tekstpagina’s (max 5)
 • blogpagina overzicht
 • blog detail wat is een blogdetail?
 • contact
 • social media koppelingen (ikonen met links, share knoppen)
 • basis zoekmachine optimalisatie: we installeren een SEO plugin (eventueel uitleggen), we maken een koppeling met Google Analytics, zodat we inzicht krijgen in de bezoekers en waar ze op aanhaken.  Verder gaan we aan de slag met webmastertools en we zorgen dat de zoekwoorden goed zijn ingevuld.

6. Monitoren en bijsturen

Deze laatste stap in dit traject is net zo belangrijk als de voorgaande stappen. Nu alle onderdelen live zijn en op elkaar zijn afgestemd, gaat het echte werk beginnen: de conversie. Na 3 maanden bekijken we de resultaten van onze inzet en bespreken wat wat goed gaat of wat beter zou kunnen.

Waarom een compleet website programma?

 • Een snelle en volledige lancering van je product of dienst

 • Coaching en advies door specialisten

 • Alles in 1

 • Specialisten op elk vakgebied

 • Compleet programma is goedkoper dan losse modules

Is dit programma iets voor jou?

Neem contact op met Christine Prudon. Zij beantwoord graag al jouw vragen.

Bel: 0650448080

Mail: christine@mediatopia.nl