Mediatopia sponsort WordCamp Utrecht 2017WordCamp Utrecht vindt plaats op 25/26 november 2017. Dit jaar heeft Mediatopia besloten om dit evenement te sponsoren. Wij verdienen al jaren een goede boterham aan WordPress, dus we doen graag iets terug.

WordPress community

Onze eerste kennismaking met de WordPress community was op WordCamp Nederland in 2012. We waren erg onder de indruk van de sfeer en actieve community die achter WordPress schuilt. Hier kwamen ontwikkelaars, webdesigners en marketeers samen om kennis te delen en met die kennis WordPress naar een hoger plan te tillen. En dat is gelukt, en dat lukt nog steeds. Zonder de inzet van een groep harcore WordPress programmeurs en alle bedrijven die prachtige tools ontwikkelen voor WordPress was WordPress niet wat het vandaag de dag is.

Toekomst van WordPress

Het bedrijf achter WordPress, Automattic, heeft aangekondigt het platform de komende jaren flink te verbeteren. Met speciale aandacht voor de a-technische gebruikers.

We zijn ervan overtuigd dat WordPress nog lang niet uitgegroeid is, integendeel! Er staat een hoop te veranderen om het systeem nog beter te laten aansluiten aan de huidige technieken en nog gebruiksvriendelijker te maken. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en delen deze informatie graag met je zodat je steeds op de hoogte blijft!

Programma WordCamp 2017