Brigitte Heijink

Heel erg tevreden over de werkles WordPress! Ik verwachtte informatie waar ik mee aan de slag zou kunnen gaan maar ik kon ter plekke aan het werk en ging met een prachtige vernieuwde website én praktische kennis naar huis. Nu is het niet meer eng of moeilijk om te werken aan m’n eigen website, Christine heeft op een heldere en rustige manier goed uitgelegd hoe ik het zelf kan doen. Dankjewel!

Brigitte Heijink

Canapee

Ik werk al jaren met heel veel plezier met Christine Prudon van Mediatopia.
Zij beheert mijn website op afstand en lost al mijn vragen snel op.
Ik heb een jaar abonnement en dat bevalt mij prima.
Twee keer per jaar vraag ik haar mijn site te vernieuwen en dan komt ze bij mij thuis
1 op 1 werken met haar gaat fantastisch zeker als je weet wat je wilt.
Ik mag het niet zeggen maar haar service is heel betaalbaar en je krijgt een prachtige
site die je ook onder haar begeleiding zelf kan beheren.

Een tevreden klant.

 

Lilian van der Kolk

Het Koelhuis

Christine Prudon hebben wij door de jaren heen ingeschakeld voor de bouw van verschillende event websites. Naast technisch heeft ze ook gevoel voor de vormgevingskant.

Ze heeft ze onze site voor www.hetkoelhuis.nl gebouwd. Deze zit zo in elkaar wij die zelf goed kunnen bijhouden, alle maatwerk vormgevingsdetails past ze snel en goed aan. Ze heeft ons in juni 2017 een incompany training gegeven over hoe wij onze site kunnen optimaliseren, onze vindbaarheid vergroten en wat kneepjes van het vak geleerd rondom WordPress. Naast dat ze natuurlijk technisch onderlegd is kan zij het goed overbrengen op de niet techneuten onder ons.

Mieke van Tilburg

Grapefoodie

Vlak voordat ik de deur uitging om naar de werkles te gaan, vroeg ik me letterlijk af waarom ik dit ook alweer wilde. Want na maanden ploeteren aan mijn site en  de online academie was ik het helemaal zat om ICT’er te zijn in plaats van voedingsdeskundige. De weerstand was zo groot, dat ik de site al weken niet meer opende om er iets aan te doen. Terwijl ik wel veel ideeën heb. Om door die weerstand heen te komen, heb ik me opgegeven voor de werkles. Drie uur later kan ik niet wachten om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan….met mijn site! Als je me dat vanmorgen had verteld, had ik je voor gek verklaard. De werkles is heel praktisch. Al je ideeën zet je zelf, met de professionele hulp van Christine, om in daden. Mijn site leeft weer en ik ga het vanaf nu dagelijks voeden! Bedankt Christine!”

Leonie de Jong