Welke WordPress hosting is de beste?

Als je een website hebt, wil je dat deze het gewoon goed en snel draait. Toch? Want als er iets mis is, hoe moet je dat oplossen?

Afgelopen vrijdag wilde ik een SSL certificaat aan een subdomein koppelen bij Easy Hosting. Op het hoofddomein had ik al een dure SSL draaien, maar ik wilde voor het subdomein een simpele, goedkopere Let’s Script, omdat het om een tijdelijke website gaat.

Van het kastje naar kastje

Ik kreeg te horen dat dat niet mogelijk was omdat dan ook het SSL certificaat van het hoofddomein vervangen zou worden. Dat wilde ik niet. Ik kon ook niet geloven dat dit niet mogelijk was. Daarom heb ik contact opgenomen met mijn eigen hosting ManagedWPHosting. Ik heb nagevraagd hoe dat nu precies zit en kreeg het antwoord dat het zeker wel mogelijk moet zijn. Dus toen heb ik vervolgens gevraagd aan Easy Hosting wn dit is het antwoord dat ik hierop kreeg van de helpdesk:

“Sorry, ik heb het nogmaals nagevraagd en het blijkt wel te kunnen.”

Dit gebeurt mij regelmatig bij verschillende hostingpartijen. Ik word vaak afgescheept met antwoorden die niet kloppen. Of ik moet de helpdesk eerst overtuigen dat ik weet waar ik het over heb.

Mijn zoektocht naar de juiste hostingpartij

Door mijn vak heb ik inmiddels veel ervaring met verschillende hosting partijen. Korte lijnen zijn belangrijk om problemen snel te kunnen oplossen. Daarnaast is het heel handig om een hosting te hebben die verstand heeft van WordPress omdat sommige problemen met dit cms ook aan bepaalde instellingen kan liggen. Ik werk nu al een aantal jaren samen met ManageWPhosting van Ramon Fincken. Hij weet alles van WordPress en heeft zijn servers specifiek geoptimaliseerd voor WordPress, denk hierbij aan snelheid en beveiliging.

Ik huur een eigen managed server bij hem, waar al de websites van mijn klanten op draaien. Dit werkt heel goed en ik word meteen geholpen als er iets aan de hand is of als ik een nieuwe WordPress-oplossing zoek. Ramon geeft mij altijd de juiste informatie en denkt graag mee.

Wil je geen omkijken hebben naar hosting of onderhoud van je WordPress website?

Wij kunnen je helpen. Neem een onderhoudscontract bij ons.