Wij zijn een communicatiebureau voor ZZP & MKB

Mediatopia helpt ondernemers met hun communicatie. Wij maken o.a geoptimaliseerde websites (zoekmachine optimalisatie), landingspagina’s, huisstijlen, drukwerk en andere communicatie uitingen. Wij vinden service belangrijk en delen graag onze kennis. Dit doen we in de vorm van trainingen,workshops en bijeenkomsten die minimaal één keer per maand worden georganiseerd.

En gespecialiseerd in WordPress

Wij hebben ons gespecialiseerd in websites ontwikkelen met WordPress websites.  Wij vinden WordPress flexibel en zeer gebruiksvriendelijk, voor zowel eindgebruiker als ontwikkelaar. Het is makkelijk en snel op te zetten, en eenvoudig uit te breiden.  Er zijn over de hele wereld miljoenen ontwikkelaars en gebruikers.

Netwerk van specialisten

We werken samen met zelfstandige specialisten. Het voordeel van werken met zelfstandige specialisten is dat we de juiste professionals aan de klant kunnen koppelen. We werken o.a samen met tekstschrijvers, ontwerpers, socialmedia specialisten, eventmanagers.

Wie zijn wij?

Christine Prudon

Christine Prudon

Eigenaar / WordPress expert / trainer /ondernemer

Christine bouwde haar eerste website al in 1995. Na de opleiding Grafische Vormgeving werd ze Multi Media Engineer en heeft zij sinds 1997 bij verschillende ontwerpbureaus gewerkt tot zij in 2010 haar eigen bureau startte. Zij is de ideale sparringspartner voor online zichtbaarheid.

Marieke van de Pol

Marieke van de Pol

Grafische ontwerper

Marieke maakt mooie sites, huisstijlen en drukwerk, logo’s, brochures, boekjes, zorgt voor een heldere, sprankelende vormgeving. Een vormgeving die past bij de uitstraling die je als klant zoekt.

Aziza Hellinga

Aziza Hellinga

Contentmarketeer

Aziza is helemaal thuis in de nieuwe sociale wereld. Zij helpt je met het vergroten van je online zichtbaarheid. En ze neemt je werk uit handen zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Niraj RajBahndari

Niraj RajBahndari

WordPress programmeur

Niraj is een wizard met code. Hij bouwt WordPress websites ‘from scratch’.

Met welke vragen kun je bij Mediatopia terecht?

  • WordPress ondersteuning en trainingen
  • Webdesign en ontwikkeling; maatwerk
  • Ontwerp en drukwerk

Daarnaast geven we workshops oa: