Wij zijn een communicatiebureau voor ZZP & MKB

Mediatopia helpt ondernemers met hun communicatie. Wij maken o.a geoptimaliseerde websites (zoekmachine optimalisatie), landingspagina’s, huisstijlen, drukwerk en andere communicatie uitingen. Wij vinden service belangrijk en delen graag onze kennis. Dit doen we in de vorm van trainingen,workshops en bijeenkomsten die minimaal één keer per maand worden georganiseerd.

En gespecialiseerd in WordPress

Wij hebben ons gespecialiseerd in websites ontwikkelen met WordPress websites.  Wij vinden WordPress flexibel en zeer gebruiksvriendelijk, voor zowel eindgebruiker als ontwikkelaar. Het is makkelijk en snel op te zetten, en eenvoudig uit te breiden.  Er zijn over de hele wereld miljoenen ontwikkelaars en gebruikers.

Wie zijn wij?

Christine Prudon

Christine Prudon

Eigenaar / WordPress expert / trainer /ondernemer

Christine bouwde haar eerste website al in 1995. Na de opleiding Grafische Vormgeving werd ze Multi Media Engineer en heeft zij sinds 1997 bij verschillende ontwerpbureaus gewerkt tot zij in 2010 haar eigen bureau startte. Zij is de ideale sparringspartner voor online zichtbaarheid.

Daan Prudon

Daan Prudon

Eigenaar / mensen expert / coach / ondernemer

Daan gaat met jou als klant in gesprek, over de mogelijkheden die we bieden, over wie je bent als ondernemer en welk pakket of maatwerk website het beste bij jouw past. Daan heeft een brede ervaring op klantenservice afdelingen, heeft verstand van customer journey’s en weet als entrepreneur waar de kansen en valkuilen liggen in het ondernemen.

Marieke van de Pol

Marieke van de Pol

Grafische ontwerper

Marieke maakt mooie sites, huisstijlen en drukwerk, logo’s, brochures, boekjes, zorgt voor een heldere, sprankelende vormgeving. Een vormgeving die past bij de uitstraling die je als klant zoekt.

Trudy Pannekeet

Trudy Pannekeet

Social Media consultant

Trudy is Social media marketing specialist, weet alles van online communiceren en “She will make you stand out!”.

Met welke vragen kun je bij Mediatopia terecht?

  • WordPress ondersteuning en trainingen
  • Webdesign en ontwikkeling; maatwerk
  • Content schrijven
  • Social Media strategie
  • Ontwerp en drukwerk

Daarnaast geven we workshops oa:

  • werken met WordPress; zie ook WordPress werlessen
  • content schrijven voor je website
  • social media
  • zoekmachine optimalisatie voor ondernemers