Christine Prudon ontwikkelt en ontwerpt WordPress websites.

Mediatopia is een onderdeel van de Z Groep  en is gespecialieerd in het ontwikkelen en ontwerpen en van websites, met een specialisatie in ontwikkelen van WordPress templates.  Wij spreken de taal van klant, ontwerper en techneut en kan daardoor snel schakelen. Wij vinden service belangrijk en delen graag onze kennis. Dit doen we in de vorm van workshops en bijeenkomsten die minimaal één keer per maand worden georganiseerd.

Wij willen zoveel mogelijk gebruik maken van de technieken  en middelen die reeds beschikbaar zijn waardoor we de ontwikkelkosten laag kunnen houden. Natuurlijk leveren we ook maatwerk.

Wij hebben ons gespecialiseerd in websites ontwikkelen met  (Open Source) WordPress CMS websites.  Wij vinden WordPress flexibel en zeer gebruiksvriendelijk, voor zowel eindgebruiker als ontwikkelaar. Het is makkelijk en snel op te zetten, en eenvoudig uit te breiden.  Er zijn over de hele wereld miljoenen ontwikkelaars en gebruikers.

Christine Prudon WordPress website specialist

Christine Prudon is WordPress website specialist en deelt haar kennis via workshops.

Mediatopia is opgericht door Christine Prudon. Christine meer dan 20 jaar  werkzaam geweest bij gerenommeerde design bureaus, waaronder Eden Spiekermann.

Zij is in verschillende rollen binnen de branche actief geweest waardoor zij een brede ervaring heeft opgedaan.  Sinds 2010  is ze zelfstandig en richt zich voornamelijk op online media met een specialisme in WordPress en WordPress templates.

Sinds 1 okober 2016 is Mediatopia gefuseerd met Z Groep. Deze samenwerking met Sonja van Dijk (sales en relatiebeheer) en Friedo Tamara (marketing en strategie) heeft tot gevolg dat ik het totaal marketingpakket kan aanbieden. En ik mij nog meer kan richten op de online nieuwe ontwikkelingen en deze kennis delen met mijn klanten en partners.

Waarvoor kun je bij Z Groep terecht:

  • Marketing en strategie
  • Webdesign en oontwikkeling, WordPress expertise
  • Brief, Blog, Boek; content schrijven
  • Social Media strategie
  • Ontwerp en drukwerk

Daarnaast geven we workshops oa:

  • werken met WordPress; zie ook WordPress werlessen
  • content schrijven voor je website
  • social media
  • zoekmachine optimalisatie voor ondernemers