Wij hebben een passie voor WordPress websites.

Mediatopia biedt WordPress trainingen en oplossingen.  Wij ontwerpen en bouwen WordPress voor ondernemers. Wij vinden service belangrijk en delen graag onze kennis. Dit doen we in de vorm van trainingen,workshops en bijeenkomsten die minimaal één keer per maand worden georganiseerd.

Wij willen zoveel mogelijk gebruik maken van de technieken  en middelen die reeds beschikbaar zijn waardoor we de ontwikkelkosten laag kunnen houden. Maar we leveren ook maatwerk. We kunnen van simpel tot complexe websites bouwen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in websites ontwikkelen met  (Open Source) WordPress CMS websites.  Wij vinden WordPress flexibel en zeer gebruiksvriendelijk, voor zowel eindgebruiker als ontwikkelaar. Het is makkelijk en snel op te zetten, en eenvoudig uit te breiden.  Er zijn over de hele wereld miljoenen ontwikkelaars en gebruikers.

Wie zijn wij?

Christine Prudon

WordPress expert / SEO adviseur / ondernemer

Christine bouwt al meer dan negen jaar websites, geeft trainingen en is een ideale sparringspartner in vormgeving, vindbaarheid en bovenal, een goed werkende website die bij jouw klanten past. Veel van haar klanten zijn vrouw omdat in de technische mannenwereld zij een baken is die er echt is voor haar klant.

Daan Prudon

Mensen expert / coach / ondernemer

Daan gaat met jouw als klant in gesprek, over de mogelijkheden die we bieden, over wie je bent als ondernemer en welk pakket of maatwerk website het beste bij jouw past. Daan heeft een brede ervaring op klantenservice afdelingen, heeft verstand van customer journey’s en weet als entrepreneur waar de kansen en valkuilen liggen in het ondernemen.

Marieke van de Pol

Grafische ontwerper

Marieke maakt mooie sites, huisstijlen en drukwerk, logo’s, brochures, boekjes, zorgt voor een heldere, sprankelende vormgeving. Een vormgeving die past bij de uitstraling die je als klant zoekt.

Niraj Rajbhandari

UI UX Designer / Programmeur

Niraj is een expert als het gaat om UI UX XHTML/CSS, HTML5/CSS3, WordPress
Hij is nauwkeurig en denkt mee in oplossingen.

Irene Campfens

Tekstschrijver

Irene jaagt op mis(ver)standen, vang in woorden en tem met aandacht

Trudy Pannekeet

Social Media specialist

Trudy is Social media marketing specialist, weet alles van online communiceren en “She will make you stand out!”.

Met welke vragen kun je bij Mediatopia terecht?

  • WordPress ondersteuning en trainingen
  • Webdesign en ontwikkeling; maatwerk
  • Content schrijven
  • Social Media strategie
  • Ontwerp en drukwerk

Daarnaast geven we workshops oa:

  • werken met WordPress; zie ook WordPress werlessen
  • content schrijven voor je website
  • social media
  • zoekmachine optimalisatie voor ondernemers