Wij hebben een passie voor websites.

Mediatopia biedt WordPress trainingen en oplossingen.  Wij ontwerpen en bouwen WordPress voor ondernemers. Wij vinden service belangrijk en delen graag onze kennis. Dit doen we in de vorm van trainingen,workshops en bijeenkomsten die minimaal één keer per maand worden georganiseerd.

Wij willen zoveel mogelijk gebruik maken van de technieken  en middelen die reeds beschikbaar zijn waardoor we de ontwikkelkosten laag kunnen houden. Maar we leveren ook maatwerk. We kunnen van simpel tot complexe websites bouwen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in websites ontwikkelen met  (Open Source) WordPress CMS websites.  Wij vinden WordPress flexibel en zeer gebruiksvriendelijk, voor zowel eindgebruiker als ontwikkelaar. Het is makkelijk en snel op te zetten, en eenvoudig uit te breiden.  Er zijn over de hele wereld miljoenen ontwikkelaars en gebruikers.

Wie zijn wij?

Christine Prudon WordPress hulpChristine Prudon, WordPress expert: “Waar ik de meeste energie van krijg?

Als een klant mij van haar vakantie adres opbelt om te vertellen hoe blij ze is met haar website, en dat ze binnen een week al veel nieuwe klanten heeft mogen verwelkomen! Daar word ik erg blij van, er toe doen.”

Een andere klant vertelt: “Wat ik fijn vind is dat je doet wat je belooft, dat je eerlijk bent en dat ik bij jou een erg goed gevoel heb. Je komt op locatie naast me zitten en dat is heel prettig!”

Christine bouwt al meer dan negen jaar websites, geeft trainingen en is een ideale sparringspartner in vormgeving, vindbaarheid en bovenal, een goed werkende website die bij jouw klanten past. Veel van haar klanten zijn vrouw omdat in de technische mannenwereld zij een baken is die er echt  is voor haar klant.

Daan Prudon, mensen expert. Daan gaat met jouw als klant in gesprek, over de mogelijkheden die we bieden, over wie je bent als ondernemer en welk pakket of maatwerk website het beste bij jouw past. Daan heeft een brede ervaring op klantenservice afdelingen, heeft verstand van customer journey’s en weet als entrepreneur waar de kansen en valkuilen liggen in het ondernemen.

Marieke van de Pol: “iets maken wat écht bij mensen past, dat is waar ik van houd. Of het nu gaat om een sprankelende huisstijl, een logisch vormgegeven website of mooi drukwerk: ik overleg en schaaf bij totdat je helemaal tevreden bent.”
Marieke maakt mooie sites, huisstijlen en drukwerk, logo’s, brochures, boekjes, zorgt voor een heldere, sprankelende vormgeving. Een vormgeving die past bij de uitstraling die je als klant zoekt.

Met welke vragen kun je bij Mediatopia terecht?

  • WordPress ondersteuning en trainingen
  • Webdesign en ontwikkeling; maatwerk
  • Content schrijven
  • Social Media strategie
  • Ontwerp en drukwerk

Daarnaast geven we workshops oa:

  • werken met WordPress; zie ook WordPress werlessen
  • content schrijven voor je website
  • social media
  • zoekmachine optimalisatie voor ondernemers