Het geheim van succesvol ondernemen

Het geheim van succesvol ondernemen; een workshop over passie, winnen en verliezen & de maakbaarheid van je eigen leven én onderneming.

Ondernemen is één groot avontuur, met vallen en opstaan, hoogte en diepte punten, ongelooflijk veel plezier en steeds maar weer her-ont-dekken waar je staat. Ondernemen is doen wat bij jouw past, waar je kracht ligt, waar je passie ligt, wat jij belangrijk vind én waar de kansen liggen……toch?

Het thema van deze workshop is verlangen & fuck ups. Verlangen is begeerte, behoefte, lust, drang, hoop, wens, zucht, begeren, reikhalzen, vragen, smachten, haken, opeisen, wensen. Verlangen is passie gebruiken om te komen waar je verlangen je heen brengt.

Wat kun je verwachten?

In ieder geval géén statische workshop, maar een dynamische met veel interactie, oefeningen, verhalen en concrete handvatten.

Verhalen vertellen we aan elkaar, je eigen verhaal wordt zo steeds duidelijker en aan het einde van de dag ga je naar huis met jouw verhaal in concreto zodat je tot in je vezels geïnspireerd bent om door te pakken naar jouw eigen succesverhaal. In welke vorm je dit meeneemt houden we nog even als verrassing….

Programma

13.00  Ontvangst en koffie

13.30  Kennismaken

13.45  Wie ben jij als ondernemer? Wat is je focus? Wat is je verlangen?

14.45  Wat zijn je belangrijkste successen geweest? In welk opzicht hebben ze dit gebracht wat je nodig hebt? Op economisch vlak, sociaal vlak, ecologisch gebied en in het grote geheel plaatje?

15.45  Failure is not an option….or is it? Menig ondernemer zakt door zijn eigen vloer, zijn eigen grenzen, loopt tegen muren, relatie problemen en financiële sinkholes aan. Wat zegt dit over jou als ondernemer, hoe ga je hiermee om en vooral, hoe leer je hiervan?

17.00  Round up, samenvatten en borrelpraat!

18.30  Einde

Kosten: € 75,00

Datum: donderdag 5 oktober
Tijd: 13.00 – 18.30
Locatie: Dé Plek

Inclusief koffie, thee, frisdranken, borrel & hapjes.
Opbrengst: nieuwe inzichten en vooral….zin!

Wie geeft de workshop?

Daan Prudon:

“ik ben een entrepreneur pur sang, ondernemer in hart en nieren, creatief op vele speelvelden en volg mijn hart in alles wat ik doe. Dit heeft mij veel gebracht op het gebied van afwisseling, avontuur, vele mooie ontmoetingen, leercurve, ambachten, werkethos, geestelijke voorspoed, volhardendheid en het opstaan na meerdere vallen.

In de afgelopen jaren als zelfstandige heb ik opdrachten vervuld als reintegratie coach, als Lightcoach een boek uitgebracht met een eigen coach methodiek, ben ik interim manager overheid, bankwezen & horeca geweest, heb ik als project leider ‘Life Journey’ maar liefst vier jaar vorm gegeven, was ik bezig met het runnen van een stadsstrand en een nachtclub, om door te pakken als eigenaar horeca zaak Daan’s Deli, deze weer te verkopen om door te gaan als mede eigenaar van de Tosti Bar op festivals. Deze ervaringen vormen de basis voor deze workshop; een ervaringsdeskundige is een persoon die door gerijpte en doorleefde ervaring van tegenslag, ziekte, beperking, lotgeval of levensomstandigheid in staat is om de kennis die niet door studie of onderwijs maar door deze ervaring is opgedaan – de zogeheten ervaringsdeskundigheid – te benutten. Ervaring is goud waard!”

Meld je aan voor dit event:

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 05-10-2017
13:00 - 18:30

Locatie
Dé Plek