WordPress is meer dan een CMS; WordPress gaat over mensen

Word Camp Utrecht 2017

Wordcamp Utrecht, (#WCUT) 2 dagen workshops over van alles wat met
WordPress te maken heeft. Het is voor sales manager Daan de eerste keer dat hij een Wordcamp bezoek. En eerlijk, vooraf had hij nog wel wat gekleurde subjectieve gedachten erover; “Het wordt een technisch weekend waar ik weinig op te zoeken heb. Veel specialistische info, veel techneuten.” Waarom dan toch gaan? In zijn uitvoering als trainer en sales ziet hij toch wel de toegevoegde waarde in land der zienden waar eenoog gehandicapt is; “Mijn kennis van WordPress is beperkt, en om goed onze diensten aan de man te brengen is zoiets natuurlijk best wel waardevol”.

Achtereenvolgens ondergaan we presentaties over Security, Woocommerce, de nieuwe Europese privacy GDPR wet, Client profiles, Samenwerken werkt beter en Tip’s to improve your site structure. En het moet gezegd, deze zijn zeker waardevol! De wonderlijke wegen van het internet zijn best wel ingewikkeld, gelukkig is WordPress een stuk toegankelijker en daarom gemakkelijker. WordPress heeft een overweldigend marktaandeel van 59% op het gebied van CMS’en inmiddels draait 27% van alle websites (meer dan 76 miljoen!) op dit CMS, en dat maakt WordPress de belangrijkste speler.

 

Altijd goed om de ontwikkelingen op de voet te volgen dus! Wij gaan je op de hoogte houden van al deze ontwikkelingen door heerlijke, eerlijke en soms gewoonweg leuke informatie met je te delen en als je dieper op de materie wilt ingaan door het geven van workshops en trainingen. Want wij vinden het niet meer dan normaal dat we informatie delen; “Samen delen is samen spelen”.

 

Trouwens, voor 2018 hebben we in concreto naast de jaarplanning die al klaar ligt nu al bedacht wat we nog meer gaan doen; zoveel mogelijk spelen en zoveel mogelijk lol hebben! Want dat hoort er zeker bij, genieten van wat je doet en genieten van het leven!