Merry Christmas!!

Het is het einde van het jaar, tijd om even terug te kijken naar 2017.

Doe je dat wel eens, terugkijken? Neem straks, na het doen van alle kerstboodschappen even de tijd om te zitten, kopje koffie, thee of warme chocomel erbij en laat het afgelopen jaar de revue passeren. Als ondernemer ben je vaak solistisch bezig, lijnen uitstippelen en zorgen dat je business binnenkomt. En als die business dan binnenkomt ben je bezig met de waan van de dag, je rent van hot naar her, van meeting naar klant, naar leverancier, naar de keuken, naar je kantoor, via de file schiet je naar de kinderopvang, je afspraak in de avond, je administratie, toch nog even die presentatie maken, koffie drinken met die potentiële klant, even een leuk tekstje maken voor je website, ouderavond op school, die deadline in het weekend halen, telefoon beantwoorden…….whoohaaaaaa!!!!

Done, het is gedaan, het jaar zit erop.

Ben je tevreden? Is het allemaal goed gegaan? Wat ging er allemaal goed? Waar ben je nu echt trots op in het afgelopen jaar? Zit je nog op de goede weg? Word je er nog blij van? Maak je optimaal gebruik van jouw talenten? Doe je de dingen waar je energie van krijgt? Of slurpt het energie? Word je vaker moe en niet eens meer voldaan? Bereik je niet wat je zou willen? Zit je website nog wel goed in elkaar (:-) )? Zit je financieel slecht? Of erger, emotioneel slecht? Ligt die burn out om de hoek te sluimeren?

Bam! Confronterende vragen, maar wel vragen die nut hebben, die er toe doen. Vragen die je soms even uit het lood slaan en belangrijker, die je bevestiging geven. Eitherway…….

Pak even goed een moment, kijk even goed in de spiegel, kijk vervolgens om je heen en geniet met de kerstboom in zicht. Want er is heel veel om trots op te zijn, besef dat! Want de kerstdagen zijn er om door te brengen met je geliefden, om te eten en te drinken met elkaar, met familie. Met mensen die het minder hebben dan jij, om te delen, om herinneringen op te halen aan hen die ons hebben verlaten. Wij pakken graag dit moment om al onze klanten, partners en dierbare vrienden te bedanken voor hun aanwezigheid!

En denk dan gelijk dan maar ook even vooruit blikken, naar 2018. Hoe je de lijn doorzet, of je de lijnen gaan verzetten, hoe je nu eindelijk wel buiten de lijntjes gaat kleuren. Check vooral onze workshops en trainingen, die kunnen je echt helpen om bakens te verzetten!

Mediatopia wenst je een heel fijn kerstfeest, een wonderschoon uiteinde en een knallend 2018!